Akkupuisto

Battery Recycling Innovation Park on akkujen kierrättämiseen ja kiertotalouteen keskittyvä innovaatiopuisto, jossa yrityksillä ja T&K-toimijoilla on mahdollisuus käynnistää tuotekehityshankkeita, liiketoimintaa ja kansainvälistä yhteistyötä aktiivisessa ja verkottuneessa toimintaympäristössä.

Mitä tarjoamme?

Älykäs testaus-, simulointi- ja robotiikkaympäristö

Battery Park -laboratoriot koostuvat useista tutkimus- testaus ja demonstraatiotiloista, joita yritykset ja T&K-toimijat voivat käytää uusien teknologioiden ja ratkaisujen kehittämiseen.

Lue lisää

Kansainvälinen yritysverkosto

Yli 50:n yrityksen ja T&K -organisaation verkostomme ulottuu eri puolille Eurooppaa ja myös sen ulkopuolelle. Verkosto tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia esimerkiksi uusien kumppanuuksien ja asiakkuuksien rakentamiseen, kehittämishankkeisin ja liiketoiminnan laajentamiseen.

Lue lisää

Monipuoliset yrityspalvelut

Ylivieskan kaupungin yrityspalvelut ovat apunasi tarvitsitpa neuvoja yrityksen perustamisessa, uusien toimitilojen tai tontin löytämisessä, verkostoitumisessa tai yrityksesi kehittämisessä. Olemme myös mukana useissa projekteissa joiden tavoitteena on luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää yritysten toimintaympäristöjä.

Lue lisää

Arvoa tiedosta

Battery Information R&D Centre tarjoaa laajan tietolähteen ja palveluita akkuteollisuuteen ja akkujen kierrätykseen liittyviin aihepiireihin. Luotettava tieto auttaa etenkin PK-yrityksiä liiketoimintaan liittyvien riskien ja hyötyjen analysoimisessa sekä esimerkiksi uuden teknologian tai tuotteen suunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää

Miksi sijoittaa Akkupuistoon?

Akkuteknologian kehitys muuttaa tapaamme liikkua ja tuottaa sähköä, ja akkuteknologiasta on tullut erittäin tärkeä sijoitusteema sekä maailmanlaajuisesti että kansallisesti. Ylivieskan seudulla on erinomaiset mahdollisuudet tulla tärkeäksi osaksi suomalaista akkuarvoketjua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Akkupuistohankkeen tarjoamista mahdollisuuksista.

Uutiset (englanniksi)